Mini Authority Site státusz

Kezdőlap » Mini Authority Site státusz
Figyelem. Ez egy elég régi bejegyzés, ezért a tartalma nem biztos, hogy jelen olvasáskor aktuális és érvényes. A legfrissebb tartalmak ezen a linken érhetők el.

Mini Authority Site státusz

2009. április 2.

Korábbi cikkünkben (Authority Site) szó volt róla mit jelent a kifejezés, milyen előnyökkel jár, milyen weboldalak kapják meg ezt a kitüntetést. A mai pagerank frissítés-nek köszönhetően újabb újdonságok születtek a google kereső tájékán.

Mini Authority Site oldalak

Ezt a kifejezést én találtam ki, mely remekül jellemzi a státuszt. Nézzünk egy konkrét példát. Ha beírjuk a google keresőbe, hogy “zenekarok”, akkor jól látható, hogy a 2. helyen lévő zenekarokaz.hu (referencia munkáink) oldal kapott további 4 darab linket, mely közvetlen a leírás alatt található, úgymond odasűrítve.

Ahogy látható, a teljesértékű authority site oldalakhoz hasonlóan a találati listában plusz linkeket kapott az oldal. Viszont annyiban különbözik is tőle, hogy nem foglal el annyi helyet, hiszen csak 1 plusz sorban vannak felsorolva a linkek, illetve nem lehet 8 darab, mint a teljes értékűnél.

Eltér mégegy tulajdonságában is, ami pozitívumnak tekinthető. Nem csak az első találati pozícióban lévő oldalak kaphatnak mini authority site kitüntetést, ellenben a sima authority site státusz esetén csak ott lehetséges ez.

Összegezve többet ér, mint egy sima találati pozíció, de kevesebbet, mint egy teljes értékű authority oldal. A Google kereső ezt valószínűleg ezzel az átmeneti megoldással oldotta meg, ha egy oldal népszerű, kellő erővel rendelkezik, de mégsem jogosult az AS státuszra.

Minőségi Szolgáltatásaink

Legfrissebb SEO hírek

Legfrissebb Bejegyzések

Go to Top