Kulcsfontosságú információk a 2023-as stratégia megalapozásához

Kezdőlap » Kulcsfontosságú információk a 2023-as stratégia megalapozásához

Kulcsfontosságú információk a 2023-as stratégia megalapozásához

2022. december 30.

Ha vége az évnek, akkor mindig szükségünk van pár jó és működő tippre a januári kezdéshez. Ma egyre nagyobb a verseny a tapasztalt, SEO szakemberekért, akik magas fizetést kapnak. Ezek a szakemberek a nagyobb vállalatoknál betöltött szerepeik során egyedi kihívásokkal szembesülnek.

Ha azonban megkérdezzük őket, akkor nagyjából ugyanúgy vélekednek. A SEJ által végzett kutatás kimutatja, hogy a költségvetés nagyságától függetlenül a B2B és a B2C SEO szakemberek a következő öt területet jelölték meg a kiadásokra fordított összegek között:

  • On-Page (14,8%).
  • Tartalommarketing (12,5%).
  • Technikai SEO (12,4%).
  • Webfejlesztés (9,6%).
  • Linképítés (9,0%).

Mi az On-Page SEO?

Azok az intézkedések, amelyeket el kell fogadnunk annak biztosítása érdekében, hogy a webhelyünket alkotó oldalak optimális feltételek mellett jelenjenek meg a releváns kifejezésekre történő keresésekben, és ezáltal minősített forgalmat generáljanak az adott csatornából.

Vagy másként kifejezve, az On-Page mindazon technikai vagy tartalmi tényezők optimalizálására összpontosít, amelyekkel kapcsolatban beavatkozhatunk. Ily módon előkészítjük az információs architektúrát, a belső hivatkozásokat, a tartalmat és a meta információkat, hogy a keresőmotorok képesek legyenek feltérképezni, az indexelésnek hála pedig felvenni az adatbázisukba, és egy adott keresőkifejezésre vagy szándékra rangsorolni.

Mi a tartalommarketing?

A digitális marketing már nem piaci trend, hanem a legtöbb vállalat számára nélkülözhetetlen befektetés. Manapság, aki releváns akar maradni, annak online láthatóságra van szüksége.

Ezért a kérdés már nem az, hogy szükség van-e az internetre, hanem az, hogy hogyan legyünk jelen az interneten, hogy meghódítsuk a közönség figyelmét, és kitűnjünk a már ott lévő versenytársaink közül.

A tartalommarketing egy módja annak, hogy bevonjuk a célközönséget, és növeljük a vezetők és ügyfelek hálózatát releváns és értékes tartalmak létrehozásával, amelyek vonzóak az emberek számára, és ezáltal pozitív megítélést keltenek a márkáról, ami több üzletet generál.

És a technikai SEO?

A technikai SEO a weboldalakon és blogokon elvégezhető fejlesztések és módosítások összessége, amelyek biztosítják a tartalom megfelelő feltérképezését és indexelését a keresőmotorok algoritmusai által. A technikai SEO azokat a szabályokat jelenti, amelyeket egy weboldal konfigurációjának követnie kell ahhoz, hogy a keresőmotorok szemében kiemelkedjen. Így a keresőmotorok értelmezni tudják a blog tartalmát és regisztrálni tudják azt. A fejlett SEO-technikákkal együtt minden egyes tartalomhoz jó pozíciót lehet elérni, nemcsak az új bejegyzések, hanem az egész blog számára is.

Webfejlesztés és linképítés

A fejlesztésnek állandónak kell lennie, a linképítésnek pedig folytonosnak. Ehhez azonban az kell, hogy minőségi tartalommal rendelkezzünk és működőképes weboldalunk legyen. Ha erre az öt szempontra figyelünk, akkor SEO szempontból sikerekben gazdag évünk lesz 2023-ban és azután is.

Minőségi Szolgáltatásaink

Legfrissebb SEO hírek

Legfrissebb Bejegyzések

Mindent, amit a tartalommarketing fontosságáról tudnunk kell

2023. augusztus 25.|

Tartalommarketingnek azt a marketing formát hívhatjuk, melyen át releváns, értékes, és izgalmas tartalmakat oszthatunk meg olyan módon, hogy az viszonylag gyorsan, és könnyedén el tudjon jutni a meghatározott célközönségéhez. Ennek során pedig természetesen törekedni kell arra, hogy az oldal látogatóiból

Go to Top