További budapesti kerületek

Kezdőlap » További budapesti kerületek
Figyelem. Ez egy elég régi bejegyzés, ezért a tartalma nem biztos, hogy jelen olvasáskor aktuális és érvényes. A legfrissebb tartalmak ezen a linken érhetők el.

További budapesti kerületek

2010. április 7.

Előző referenciákban felsoroltuk a legutóbb elkészült kerületi oldalakat. Azóta kész lett az összes kerületi információs portál. Ha valaki valamilyen helyi szolgáltatót keres Budapest egyik kerületében, akkor a “kerulet.hu” domain elég csak a számot kell beírnia. Ez alól egyetlen kivétel a 7. kerület, ugyanis ott 7keruleti.hu lett a domain neve. Nézzük meg, melyek az újonnan elkészült weboldalak:

Az összes kerületi oldal üzemeltetője a Bioprofil Bt. mely egyben a megrendelő is. Keresőoptimalizált forráskód és honlapkészítés, valamint folyamatos keresőoptimalizálás a folyamatos feladata a Zenet Hungária Kft.-nek. Az egész rendszer hamarosan lefedi egész pestet, és a benne található üzleteket, szolgáltatókat, így érdemes gyakran látogatni a weboldalakat, ha keresünk valakit, vagy valamit Budapesten.

Minőségi Szolgáltatásaink

Legfrissebb SEO hírek

Legfrissebb Bejegyzések

Változik a LinkedIn algoritmusa

2022. május 9.|

Valószínűleg ez az egyik legnagyobb létező platform, ugyanakkor a felhasználók számára az egyik legkevésbé ismert. Ennek pedig pontosan ez az oka: a használata főleg a szakmai ügyekre fókuszál. A LinkedIn egy olyan közösségi hálózat, amelyet azért hoztak létre, hogy a

Go to Top