Az uszodatechnikai cég megbízása: reszponzív honlapkészítés + keresőoptimalizálás.

A Lord’s of Pool Uszodatechnika Kft. korábban már bízott meg minket honlapkészítéssel. Most elérkezettnek látta az időt arra, hogy tovább fejlessze internetes megjelenését, s a Google keresőben elfoglalt pozícióit is javítani szeretné. Az elkészült honlap a következő címen tekinthető meg:

Lord’s of Pool Uszodatechnika: www.lordsofpool.hu

Kért megbízások:

  • Honlapkészítés: egy olyan reszponzív, modern megjelenésű weboldal volt a cél, mely számos “okos” eszközön és kütyün megfelelően jelenik meg. Ez reszponzív dizájn-struktúrával lett megoldva.
  • Keresőoptimalizálás: a honlap elkészítése közben külön figyelmet szenteltünk annak on-site optimalizálására, szem előtt tartva a Google irányelveit és útmutatásait. Megbízónk a havi díjas keresőoptimalizálást kérte, melynek keretein belül rendszeresen optimalizált cikkek jelennek meg a weboldalán, prémium linkmarketinggel kiegészítve. Komplex folyamatok keretein belül javítjuk az organikus pozíciókat.
  • Prémium linképítés: a megfelelő optimalizálás lépésein belül szakszerű és minőségi linképítés történik a weboldalra.
  • Tipográfia, web-ergonómia, webdizájn, felhasználói navigáció, konverzió növelés, tartalommarketing, struktúra, Page Insights sebesség optimalizálás, stb.. – minden tényezőre nagy figyelmet fordítottunk, hogy a legjobb SEO eredményeket érjük el.
Lord's of Pool Uszodatechnika: www.lordsofpool.hu

Lord’s of Pool Uszodatechnika: www.lordsofpool.hu

Mivel korábbi weboldallal is rendelkezett a cég, szükség volt annak megfelelő, SEO barát átirányítása is, ugyanis a modern honlap megkövetelte az url-struktúra megváltoztatását.