Az idő szerepe a keresőoptimalizálásban

Kezdőlap » Az idő szerepe a keresőoptimalizálásban
Figyelem. Ez egy elég régi bejegyzés, ezért a tartalma nem biztos, hogy jelen olvasáskor aktuális és érvényes. A legfrissebb tartalmak ezen a linken érhetők el.

Az idő szerepe a keresőoptimalizálásban

2009. március 16.

A keresőoptimalizálás, mint munkafeladat rengeteg kis apró részegységekből áll. Nagyon sok tényezőt kell figyelembe venni ahhoz, hogy sikeres legyen egy honlap az Interneten, vagyis a google kereső minél előrébb rangsorolja azt. Ezzel most nem is kívánnék részletesebben foglalkozni, ennek megírásához egy könyv is kevés lenne. Nem beszélve arról, hogy folyamatosan, napról napra változnak ezek a munkafeladatok és részegységek a google változásaihoz igazodva.

Van egy nagyon fontos tényező, amit egyetlen keresőoptimalizáló (SEO) szakember sem képes befolyásolni, ez pedig nem más, mint az

IDŐ

Dimenzionális világunkban az idő fogságában vagyunk olyan módon, hogy azt irányítani, múlását megváltoztatni nem tudjuk.

A mai napig előkelő helyen szerepel a google kereső rangsorolási algoritmusai között az idő szerepe. Ez pedig a következőképpen alakítja a találati rangsort:

  • Minél idősebb egy oldal, minél régebbi rajta a tartalom, annál értékesebb, annál előrébb kerül a rangsorolásnál

Természetesen ez önmagábn édes kevés, ettől még nem lesz sikeres egy oldal. A többi tényező tudatos használatával lehet csak kihasználni az idő szerepét.

Ez legfőkébb magas konkurenciával, és hatalmas versenyben lévő kulcsszavak esetén kerül előtérbe. Ugyanis ebben a szegmensben lévő oldalak egytől-egyig professzionális szinten optimalizáltak, és a google a honlap korának figyelembevételével tud csak dönteni a rangsorolásuknál.

Természetesen könnyebb kulcsszavak optimalizálása esetén egy SEO szakember képes rövid idő alatt is sikert felmutatni, de magas versenyhelyzetben sajnos türelmesnek kell lenni, folyamatosan dolgozni, és várni az idő múlását.

Magyarországon ma még a könnyebben optimalizálható kulcsszavak vannak előtérben, de ez a technika fejlődésével változni fog, ezért érdemes minél előbb elkészítettni egy szakember segítségével honlapunkat, hogy később, mikor már csak az idő szerep fog befolyásolni, a miénk is hosszabb múlttal rendelkezzen.

Ma már Mindenki rendelkezik valamilyen szintű honlappal, hiszen manapság elkerülhetetlen az Internet használata. Ha valós sikereket is el szeretne érni, akkor kérjen ajánlatot az ajánlatkérés menüpontban, hogy minél előbb a TOPPON legyen. Később ez már jóval nehezebb lesz, több munkával, ezáltal csak nagyobb pénzráfordítással lesz lehetséges.

Minőségi Szolgáltatásaink

Legfrissebb SEO hírek

Legfrissebb Bejegyzések

Go to Top