Keresőoptimalizálás

85 000 Ft-tól
  • Kulcsszavak pozíció javulása
  • Több látogató, több bevétel
  • Eredmények hosszútávon
  • Google Büntetések elkerülése
  • SEO tanácsadás 85 000 Ft-tól
  • Havidíjas keresőoptimalizálás 95 000 Ft-tól (12 hó)
  • Havidíjas keresőoptimalizálás 100 000 Ft-tól (6 hó)
  • A havidíjas SEO tartalmaz szövegírást
  • Egyedi igények teljesítése
Ajánlatkérés 
Részletek lentebb

Ajánlatkérés keresőoptimalizálásra

Melyik nap van a csütörtök előtt? 

A küldéssel elfogadod, hogy ajánlatot kapj (Adatkezelés)


Havidíjas keresőoptimalizálás, minimum 6 hónapig

Professzionális szolgáltatásunk komplex projektfolyamatokat foglal magába. SEO tanácsadás, módosítási javaslatok, 4 db érdekes blogcikk havonta a Te oldaladra, folyamatos prémium linkmarketing. Ha igazán jó eredményeket szeretnél elérni, ezt válaszd. 6 vagy 12 hónap tervezettel, havi 95 000 Ft-tól.

SEO tanácsadás, hatékonyan – 85 000 Ft-tól

Szolgáltatásunk ezen része egyszerű, de nagyszerű. Megmutatod, melyik weboldalról van szó, mi pedig egy komplett elemzést végzünk. Ha mindent megvizsgáltunk, kapsz tőlünk egy dokumentációt, melyben részletesen le van írva, milyen módosítások javasoltak a honlapodon belül annak érdekében, hogy hatékonyabb eredményeket érj el. A javaslatokat akár Te magad, vagy webmestered is elvégezheti, de tőlünk is kérheted. Weboldalad bonyolultságától függően ezen szolgáltatásunk 85 000 Ft-tól már elérhető.

3 havi optimalizálás

Elemzést követően google-optimalizációs javaslatokat teszünk honlapod módosítására, majd 3 hónapon keresztül eredményes, prémium linkmarketinget kap weboldalad.

Hasznos, terjedelmes tartalomból érkeznek majd a linkek különösen magas bizalommal rendelkező portálokról. A folyamat közben további módosítási javaslatokat kaphatsz.

Kiemelkedő ár/érték aránnyal rendelkező szolgáltatásunk díja nem elérhető.

Nem elérhető, megszűnt.

Minden megbízásunk professzionális

Bármilyen munkára kérsz fel bennünket, biztos lehetsz abban, hogy megfelelő kezekben lesz. A megbízásokat komolyan gondoljunk, szerződést kötünk róla, és számlát is kapsz. Válaszd a számodra legmegfelelőbb, szimpatikus keresőoptimalizálási szolgáltatást. Ha nem tudod, melyikre van szükséged, keress minket bizalommal és segítünk.

Tipp: Bízz meg minket a honlapkészítéssel és a keresőoptimalizálással is, hogy garantált sikereket érj el.

Kérj ajánlatot MOST:
keresőoptimalizálásra

Mit jelent? – SEO, keresőoptimalizálás

Ha rendelkezel honlappal, bizonyára hallottad már a keresőoptimalizálás és SEO kifejezéseket. Ez nem véletlen, hiszen nem elég önmagában az internetes jelenlét, el kell érjed a látogatóidat is. Ellenkező esetben csak azok fognak találkozni a weboldaladdal, akiknek megmutatod.

Mit értünk ma keresőoptimalizálás vagy SEO alatt? A SEO egy angol mozaikszó, rövidítése Search Engine Optimization. Magyar nyelvünkre szépen lefordítva keresőoptimalizálás, ezt a kifejezést használjuk. A lényege, hogy a keresőoldalak – mint pl. a Google, Yahoo, Bing, stb.. – találati listáján minél előrébb kerüljünk a megadott kulcsszavakra.

Lényegében a tökéletes eredmény, amikor a saját oldalunk a legelső organikus találatot foglalja el. Egy asztalos munkával foglalkozó szakember esetében ez például azt jelenti, ha beírjuk a keresőbe, hogy asztalos, akkor a legelső találati helyen a szakember oldala jelenik meg.

Keresőoptimalizálással a megfelelő eredmény elérése attól függ, hogy mekkora a verseny az adott szóra, illetve mekkora a konkurencia. Az is számít, hogy a konkurens oldalak mennyi időt és pénzt áldoznak a saját oldalaik optimalizálására. Ugyanis a legnehezebb helyzet akkor áll elő, ha versenytársaink is tudatosan fejlesztenek, használják a SEO eszközeit a legjobb eredmény elérése érdekében. Ebben az esetben nagyon sok munka szükséges a sikerhez.